Hörapparater

I enlighet med vårt avtal om grundläggande hörselrehabilitering för vuxna provar vi ut hörapparater från Region Skånes upphandlade sortiment. För tidbokning krävs inte remiss.

Behovsbedömning kostar 200 kr (frikort gäller). Utprovningsavgift för hörapparater är 1000 kr (fast belopp). Läs mer på Region Skåne.

Arbets- och hörselhjälpmedel

Du kan boka en tid hos oss om dina hörapparater inte ger dig tillräckligt stöd i arbetsrelaterade situationer så som möte, konferens, telefonsamtal och dylikt. Vi hjälper dig att söka bidrag till arbetshjälpmedel hos Försäkrings-kassan. Vi finns där genom hela processen. Läs mer på Försäkringskassan.

Även i din hemmamiljö kan det krävas kompletterande hörselhjälpmedel. I vårt sortiment finns ett brett utbud av hörselhjälpmedel för att passa just dina behov. För mer info boka tid hos oss.

Hörselskydd

För att skydda din hörsel i arbete (ex. industri, skola, musik) och fritid (ex. jakt, motorcykelkörning, simning) kan vi individuellt anpassa och formgjuta dina hörselskydd.

Önskar du veta mer om våra olika hörselskyddsmodeller samt vilka som just passar dig eller din verksamhet är du välkommen att kontakta oss.